Erika Mul
Yoga World
Resor

Balitips och att flyga med småbarn

Om några dagar åker vi tillbaka till Bali för ett litet tag. Ska bli härligt med solsken och sand mellan tårna igen. Något som kommer vara extra fint den här gången är att besöka Bali Spirit Festival. En årlig yoga, dans och musik-fest som varar i en vecka. Förra året hade de 7000 besökare från 50 olika länder – bara en sådan sak! Det här året är temat ”Return to Source” och jag ser fram emot att se hur de kommer väva in det under dagarna.

Utöver yogan, värmen och människorna är maaaten den stora anledningen till att jag ständigt återkommer till Bali. För någon dag sedan kunde jag inte sova och gjorde därför det enda rimliga: en lista över “måltider som jag inte vill glömma bort att äta medan vi är där”. Cirka allt från rawfood-restaurangerna Sayuri och Seeds of Life toppade listan.

Något annat som jag passade på att göra var att dammsuga internet efter ”tips inför lång flygresa med en 2,5 åring”. Vi har flugit mycket med Daphne tidigare men då var hon fortfarande bebis. Känns som att det kommer vara något helt annat att flyga med henne nu. De tips som alla tycks återkomma till, och som jag valt att fokusera på, är:

  • flyg på natten. Ett sovande barn = ett lugnt barn
  • ta med små (inslagna) presenter att portionera ut under resans gång
  • läsplatta laddad med spel och favoritfilmer
  • ombyte för alla (och undvik vita kläder)

Fler tips mottages tacksamt! 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.