Erika Mul
Yoga World
Yoga

Yoga Games i Göteborg, 27-29 april

Knappt har jag hunnit packa upp efter Yoga Games i Stockholm förrän det är dags att tänka på nästa magiska festival. Den här gången i Göteborg. Jag har precis gått igenom schemat och en sak är säker – det här kommer bli bra! För er som var i Stockholm kommer en del namn att vara bekanta sedan tidigare, men det finns även en hel del nytt att upptäcka.

Några klasser som jag ser fram emot lite extra i Göteborg är:

27/4. Fly. Float and Balance med Matt Giordano
Jag älskade Matt Giordanos klasser i Stockholm. Han har en otrolig kunskap kring anatomi och jag tycker han förmedlade den på ett sätt som kändes roligt och tillgängligt. Den här klassen är tre timmar lång så, förutom att bli extremt svettig, förväntar jag mig en och annan aha-upplevelse.

28/4. Bhakti Flow masterclass med Rusty Wells
Rusty Wells är färgstark och det var längesedan jag skrattade så mycket som under hans yogaklasser i Stockholm. Inte en enda gång stannade jag upp och tänkte ”oj, det här är jobbigt”. Under den här klassen förväntar jag mig mantran, härlig musik och starka flöden. Längtar redan nu.

29/4 Follow the breathe med Simon Krohn
Jag har tagit en del av Simon Krohns klasser online via Yogobe. Nu ser jag fram emot att gå på en av hans klasser ”live”. På söndagen kommer han hjälpa oss att utforska relationen mellan andning och rörelse. Ett område som man verkligen aldrig kan lära sig för mycket inom.

Precis som i Stockholm kommer även flera av mina underbara bloggkollegor från Yoga World vara på plats. Kom gärna fram och säg hej!

Bildkälla: ovan är miljöbild från Yoga Games i Stockholm 2018

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.