Erika Mul
Yoga World

Om mig

Välkommen till min blogg! Erika heter jag. Jag bor på Bali tillsammans med min man och min 1,5 år gamla dotter. Den perfekta platsen för alla som är intresserade av yoga och hälsa.

I den här bloggen kommer du kunna läsa om allt från yoga och raw food till hur det är att resa med en bebis och var man hittar det bästa kaffet i Ubud.

Yoga har länge varit en viktig del i mitt liv. När jag rullar ut mattan känner jag att jag kommit hem. Jag är sedan tidigare diplomerad thaiyogamassör och förra året gjorde jag en 200h YTT på Yogayama i Stockholm. Jag är även utbildad inom kulturvetenskap. De kunskaperna har jag nytta av när vi återvänder till Sverige. Där är vi nyblivna ägare till ett torp från 1700-talet.

För mig är yoga att våga lyssna inåt. Att vara sann mot sig själv – även när det tar dig mot vägar som omgivningen inte har förväntat sig.

E-post: erikavmul@gmail.com

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.