Erika Mul
Yoga World
OkategoriseradeYoga

Peppen inför Yoga Games

Nu är det mindre än två veckor kvar till Yoga Games i Stockholm. Peppen! Ska bli så fint att umgås med alla härliga yogisar. För mig är det här första året vilket känns extra spännande. Från Yoga World kommer även Elina, Livia och Majja att finnas på plats. För dig som är morgonpigg kommer Livia att hålla en klass som är gratis och öppen för alla på söndagen kl 8. Temat är från hennes koncept Body Mind Flow Yoga. Bästa starten på dagen! Med rabattkoden YOGAWORLD får ni dessutom 300 kronor rabatt vid bokning av lördag och söndag. Gäller både i Stockholm och Göteborg.

När man bokar sin biljett till festivalen måste man redan i förväg ange vilka klasser man vill gå på. Svårt tycker jag (som är velaren personifierad). Vissa av klasserna var dock självklara val för mig.

På lördagen ser jag fram emot att gå på Rusty Wells klass Warrior of Love. I programbeskrivningen utlovas svett och sång. Allt med fokus på bhakti – kärlekens och hängivenhetens yoga. Underbar klass att starta festivalhelgen med. På eftermiddagen kommer jag att gå på Crown your pigeon med Adam Husler. En klass som fokuserar på bakåtböjningar. Hur man säkert tar sig dit, förlänger genom hela ryggraden och öppnar upp bröstet. Älskar verkligen bakåtböjningar och ser fram emot möjligheten att jobba mer med tekniken.

På söndagen är jag uppe med tuppen och kommer att gå på en meditation med Jody Shields som heter Creating more joy. En meditation om glädje och hur man hittar mer lekfullhet livet. Känns som en bra utgångspunkt inför dagens klasser. Även på söndagen har jag bokat in en tekniskt orienterad klass på eftermiddagen – Theraputically advancing your practice med Matt Giordano. Den fokuserar på hur vi kan utveckla vår praktik utan att det blir skadligt. Hur vi gör för att jobba med kroppen och dess energilinjer – inte tvärtom. Ska bli intressant att ta del av Matts tankar kring det.

Jag hoppas att vi ses där!

Bildkälla: ovan är en miljöbild från Yoga Games 2017.

Tags : Yoga Games

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.