Erika Mul
Yoga World
Yoga

Tack Yoga Games!

Två dagar efter Yoga Games är jag fortfarande fylld till bredden med inspiration, energi och kärlek. Addera vansinnig träningsvärk i muskler jag inte visste fanns och bilden är komplett. För mig var det första gången på festivalen och jag blev så imponerad. Imponerad av evenemanget men framförallt av den härliga gemenskapen som kändes så tydlig. Extra bonus var att träffa mina fina bloggkollegor på Elina, Nellie, Majja och Livia.

Tack Yoga Games för den här gången. I will be back next year! 🙂

Tags : Yoga Games

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.