Erika Mul
Yoga World
Mind

Tacksamhet x 3

För någon vecka sedan kunde vi läsa att just den här tiden är den mest deprimerande på hela året. Mörker, kyla, och brutna nyårslöften ska vara anledningen till det. Att mötas av sådana nyheter är nästan deprimerande i sig… Tänkte därför bryta trenden med en lista över saker som jag är tacksam för just precis nu:

Att vara frisk. Jag har fått vara frisk stora delar av 2017 och (än så länge) även 2018. Inte ens lite småhostig. Total kontrast mot vintern 2016 då jag var förkyld konstant. Känner sådan tacksamhet för att det här inte bara gäller mig utan även min man och dotter.

Att aldrig vara färdigutbildad. Jag har tagit världens läskigaste steg och hoppat på en utbildning till massageterapeut. Jag har tidigare gjort en del med thaimassage men alltid varit nyfiken på klassisk massage. Kanske för att jag aldrig riktigt tröttnar på att lära mig mer om kroppen och hur fantastiskt den är 🙂 Jag har precis haft min första utbildningshelg. Känner mig ödmjuk över allt jag har kvar att lära mig men ändå så otroligt pepp.

Veden. Någonstans i slutet av november började jag oroa mig. Tänk om veden inte räcker? Vi bor i ett 300 år gammalt torp och att elda är en viktig del i hur det värms upp. Såhär i januari ser jag att jag oroade mig i onödan. Veden kommer räcka – förmodligen ända till sommaren.

Vad är du tacksam för just nu?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.