Erika Mul
Yoga World
Mind

Sharing is caring

Min man fick en ritbräda i födelsedagspresent förra året. Sedan dess har alla möjliga alster skrivits ut och hängts upp på kylskåpet hemma. Just nu är den söta bilden ovan min favorit <3

Sharing is caring. På Bali umgås vi en del med en australiensisk familj som bor där. De har två söner (med de fantastiska namnen River och Indigo). Så fort det blir diskussion om något brukar föräldrarna säga just det: sharing is caring. Det här mantrat har fått följa med oss hem till Sverige. Ganska skämtsamt har vi använt uttrycket (gärna med brittisk dialekt) men det är ändå omöjligt att komma ifrån det fina och självklara med orden.

Att dela med sig i livet är så otroligt viktigt. Nu pratar jag inte bara om de klassiska syskonbråken om vem som ska få äta den sista kakan (även om de just då är de viktigaste av alla). Jag syftar inte heller på den sharing som vi gör på Instagram och Facebook 🙂 Jag tänker framförallt på det som vi delar med oss av i livet. Kanske framförallt att på det emotionella planet.

Våga dela med dig. Det finns en styrka i det. Tillsammans är vi starkare.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.