Erika Mul
Yoga World
Mind

Nytt år och boktips

Måndag. På något sätt har det först nu känts som första dagen på nya året. Jag har haft ett litet jullov från sociala medier de senaste veckorna. Mycket tid har ägnats åt familj och vänner men en och annan bok har jag hunnit läsa. En del skönlitteratur men jag har även återupptäckt min kurslitteratur från yogalärarutbildningen. Däribland ”the Heart of Yoga” av TKV Desikachar. En fantastisk bok som jag verkligen rekommenderar. I boken mötte jag några citat som verkligen träffade mig i samband med det nya året:

“Whenever you are in doubt, it is best to pause. Few things are so pressing that they cannot wait for a moment of breath.”

Det kommer vara mitt ledord för 2018. Att oftare stanna upp och tänka efter innan jag agerar. I ett annat stycke skriver han att:

“Taking an intelligent approach means working toward your goal step by step.”

Han liknar det det vid att om du exempelvis har som mål att resa utomlands måste du först ha ett pass, boka flygbiljett och ordna med visum. Har du inte tagit de här stegen är det svårt att komma någonstans. Bra att tänka på om man vill formulera mål inför det nya året 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.