Erika Mul
Yoga World
Mind

Underbar yogahelg

De senaste dagarna har jag varit i Stockholm och gått en fördjupningskurs i pranayama och meditation. Dagarna har varit fullpackade med teori och praktik – och massa spännande diskussioner däremellan. Nu är jag tillbaka i Jönköping igen och känner mig alldeles fulltankad med inspiration och motivation.

Just pranayama och meditation tycker jag är bland det svåraste att få in i min dagliga praktik. Asana kommer mer naturligt för mig – förmodligen eftersom det var just den fysiska praktiken som varit min ingång till yogan. Samtidigt känner jag att det just är det där lugnet som jag behöver ha mer av i mitt liv just nu. Förutom att ha lärt mig massa nya saker den här helgen har jag även njutit av underbar yogagemenskap. Det har verkligen varit ett privilegie att träffa så många fantastiska människor. Härligt att för en helg kunna nörda ner mig totalt i ett stort men ändå väldigt specifikt ämne.

Just det här med gemenskap inom yogan är något som jag ständigt återkommer till – sanghan. Den är värd så otroligt mycket. Att få inspireras och kunna inspirera, ställa frågor och dela med mig. Att kunna sitta i tystnad och att veta att även om jag är ensam på min matta så är jag en del av något större.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.