Erika Mul
Yoga World
YogaÄventyr

Radiantly Alive i Ubud

Jag har tidigare recenserat Intuitive Flow samt Yoga Barn och nu har turen kommit till Ubuds andra största yogastudio – Radiantly Alive.

Radiantly Alive är en studio som jag återkommit till de senaste fem åren. Det som gjort studion intressant för mig är delvis priset om jag ska vara helt ärlig. Det här är en perfekt studio för dig som ska stanna i Ubud några månader. Att köpa månadskort är flera hundralappar billigare på Radiantly Alive än på Yoga Barn. Jag upplever även stämningen som mer familjär och utbudet är inte lika överväldigande som på andra ställen. Lokalerna är fräscha och yogamattorna som man lånar är från Manduka och riktigt bra.

Schemat varierar men något som alltid är populärt är deras 9 AM Vinyasa. Då är shalan fylld med elever och det är riktigt härlig stämning. Den senaste tiden har de även bjudit in gästlärare på söndagarna. Klassen som jag hade med Eoin Finn kommer vara ett minne för livet för mig. För lugnare klasser brukar jag gå till andra studios men något som jag uppskattar är deras Roll & Release. Då är fascian i fokus och du ”masserar” den med hjälp av två bollar (tänk tennisbollar).

Radiantly Alive har mycket fokus på det fysiska. Klasserna är öppna för alla nivåer men jag skulle inte rekommendera dem till nybörjare. Det är inte heller en studio för dig som vill ha lugn och ro. Den ligger nära Ubuds största väg och chansen är större att du kommer yoga till ljudet av motorcyklar… snarare än till fågelkvitter. Positivt med närheten till vägen är att det är lätt att ta sig dit. Tack vare det centrala läget ligger det även mycket nära caféer och butiker.

Shala

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.