Erika Mul
Yoga World
YogaÄventyr

Jag testar Fly Yoga

Efter att ha hört mycket positiva saker om Fly Yoga bestämde jag mig för att testa det igår. Det är en yogastil där man med stöd av en hammock/gunga kommer in i olika positioner. Till en början tyckte jag det var riktigt roligt. Ett nytt sätt att använda kroppen på. Det var kul fram tills det var dags att göra övningar hängandes uppochner. Till saken hör att jag har otroligt lätt för att bli åksjuk. Jag är en sådan person som alltid måste sitta längst fram i bussen. Trots det gick allt förvånansvärt bra för mig när allt vi gjorde var att hänga uppochner. Det upplevde jag nästan som restorativt. Det var väldigt skönt för ryggraden.

Efter ett tag skulle vi börja svinga oss från sittandes till uppochner. Det här gjorde vi snabbt och upprepade gånger. Samtidigt gungade gungan fram och tillbaka. Det blev lite mycket för mig. Försent insåg jag hur illa mådde. Resten av tiden försökte jag hitta fokus men ville helst krypa ihop i barnets position och stanna där. Efter klassen frågade jag instruktören om det är vanligt att känna så. Hon berättade att hon hade upplevt exakt samma sak när hon började. Hon brukade även, precis som jag, lätt bli åksjuk. Efter ett tag med Fly Yoga har dock alla hennes problem försvunnit. Det tycker jag låter fantastisk. Är bara inte helt säker på att vägen dit är värd det…

Ps: På bilden leker jag med huvudstående hemma. Hade egentligen tänkt illustrera det här inlägget med bild från yogastudion. Glömde tyvärr ta bild (pga mådde mycket illa).

Tags : Fly Yoga

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.