Erika Mul
Yoga World
Mind

Balansräkning

Idag har jag jobbat med budget hela dagen. Jag har tagit fram siffror från 2016. Tagit fram siffror för alla månader i 2017 fram till oktober. Utgifter och intäkter. Beräknat hur det kommer se ut 2018. Tillsammans med kollegor har jag vridit och vänt på det. Undersökt vad som kan göras i framtiden med de olika posterna för att skapa balans – kanske till och med vinst.

Ibland tänker jag att samma energi borde läggas på den personliga budgeten. Att budgetera för yoga, för vila, för familjetid osv. Regelbundet kontrollera hur balansen ser ut. Finns det ett överskott av något… eller kanske ett underskott. Med samma lupp som jag kritiskt granskar ett företag – den luppen borde jag kunna granska mitt liv med. Att även våga möta de där jobbiga posterna. Objektivt se vad som ligger i fas och vad som eventuellt släpar efter. Vad skulle krävas för att hitta tillbaka?

Att, precis som i ett företag, göra det tydligt om något är i obalans och varför. Planera och genomföra om något kräver en förändring. Fira med (rawfood)tårta när det går bra 🙂

Tags : Balans

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.