Erika Mul
Yoga World
YogaÄventyr

Årstider

Vi bor i ett torp ute på landet. Att leva med naturen nära inpå är något som jag prioriterar. Jag har inte alltid känt så men just nu är det verkligen ett privilegie. Att kunna se och ta del av alla växlingar som landskapet bjuder på. Det är otroligt hur det, när vi kom tillbaka från Bali, var alldeles brunt på marken och inte en knopp slagit ut. På bara någon vecka är det som att allt exploderat i ett grönt fyrverkeri. Jag kan fortfarande inte förstå hur förändringen kunde ske så fort. Det här med årstider… det är faktiskt rätt fantastiskt!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.