Erika Mul
Yoga World
YogaÄventyr

Tillbaka i Sverige

För några dagar sedan landade vi i Sverige. Underbara Sverige som hälsade oss med vårfint väder och den där strukturen som jag alltid saknar när jag varit länge i Asien. Jag vet att det inte alltid är så men busschauffören som körde oss från Landvetter till Jönköping var tvungen att stanna flera gånger extra för att inte komma för tidigt till busshållplatserna. För tidigt! Kulturkrocken var total.

De senaste dagarna har flugit iväg. Vi har vårstädat huset, klippt gräs, rensat trädgårdsland, fixat med bil och cirka allt annat som liksom stått stilla de senaste månaderna. Framförallt har vi umgåtts med vänner. Jag har dessutom njutit av koppar fyllda till kanten bryggkaffe samt en och annan kanelbulle i solen.

Vår dotter har även börjat sin inskolning på förskola. Det är nästan den största förändringen för oss. Från att ha umgåtts nästan 24/7 är vi nu iväg på “egna” äventyr under dagarna. Jag var lite orolig att det skulle vara för mycket nytt för Daphne men hon har visat att det var totalt slöseri med tid. Hon trivs verkligen. Det kan ändras har jag förstått men just nu är jag otroligt tacksam för hur lätt allt har gått.

Det är i stunder som dessa, när mycket förändras, som jag är så glad att jag har yogan. Att jag kan rulla ut mattan oavsett var jag befinner mig. I Denpasar, i Bangkok, på en flygplats eller i Sverige. Det behöver inte vara länge för att göra skillnad. Medveten andning och några katten-kon eller solhälsningar räcker för att ett lugn ska infinna sig. För att ge en känsla av att vara hemma.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.