Erika Mul
Yoga World
YogaÄventyr

Yoga Barn

De flesta som är i Ubud för yoga kommer förr eller senare till Yoga Barn. Där erbjuds yoga i alla dess former från tidig morgon till sen kväll. Överväldigande och alldeles för kommersiellt tycker vissa. Andra älskar det från första stund. Jag var en av de förstnämnda men har långsamt kommit att ändra uppfattning.

Allt från Kundalini och Vinyasa till Extatic Dance och meditation finns på Yoga Barn. Det som initialt bestod av en byggnad som påminde om en lada (därav namnet Yoga Barn) har idag växt till flera studios, ett hälsocenter, ett café, ett litet hotell, en butik osv. Olika klasser är olika populära. Registreringen börjar en halvtimme innan och är det en klass som är viktig för dig är det bra att vara i tid. Jag har vid flera tillfällen inte kunnat delta för att en klass varit fullbokad. Det är framförallt platserna på kvällen och danserna som försvinner snabbt.

På Yoga Barn har jag haft mina bästa… och mina värsta yoga upplevelser. Jag älskar deras restorativa klasser på kvällen. När mörkret sänker sig över shalan och djungelljuden tar över är det en underbar plats att vara på. På söndagar har de kirtan och där hittar man mig nästan alltid 🙂 Deras Vinyasa klasser kl 9 och 16 försöker jag dock undvika. Klasserna blir ofta väldigt stora och opersonliga.

Det jag verkligen gillar med Yoga Barn är den tillåtande stämningen – det finns något för alla. Jag gillar även att det ligger en bit bort från trafikerade vägar. Jag är även på gränsen till besatt av deras bananbröd. Är du sugen på att prova massor av yoga stilar på samma dag, komma bort från bruset av motorcyklar och fika bort en timme eller två på caféet – då är Yoga Barn rätt plats för dig. Om du snarare är ute efter något som är mindre och mer intimt skulle förmodligen en annan studio passa bättre.

yogabarn

djungel

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.