Erika Mul
Yoga World
YogaÄventyr

Favorit bland asanas

Vilken är din favoritasana? Den frågan är alltid spännande att ställa sig. Vilken position gör att din kropp fylls med energi? Ger dig den där känslan av lätthet. Får dina tankar att stanna upp, riktas inåt. För mig är just nu barnets position en sådan.

Din favorit är ofta samma som den du har lättast för. Är trädet din favoritposition betyder det förmodligen att du har bra balans osv. Tvärtom är din mest ogillade asana ofta samma som den du har som svårast för. Det är där du möter ditt motstånd. 

Alla asanas kan inte vara favoriter. Men alla har potential att bli det. Nästa gång du går på en klass och det är dags för den där övningen som är så jobbig. Försök att utmana dina tankar då. Försök intala dig att just den övningen är den bästa som kunde ha hänt. Vem vet… kanske gör du det så bra att det blir sanning.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.