Erika Mul
Yoga World
YogaÄventyr

Festival

De senaste fyra dagarna har för mig varit fyllda med dans, yoga och meditation. Jag har mött människor från hela världen och jag har blivit serverad fantastisk mat. Jag har gått på workshops som handlat om allt från ayurveda och naturmedicin till qi gong och tantra.

Igår var sista dagen av New Earth Fesitval och allt jag känner är tacksamhet. Jag är tacksam över att ha fått ta del av ett så fint initiativ, tacksam över alla konversationer jag haft men framförallt tacksam för all kärlek.

IMG_7783

IMG_7732

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.