Erika Mul
Yoga World
YogaÄventyr

New Earth Festival

Igår var jag bjuden på en visning av förberedelserna inför New Earth Havens festival som startar imorgon. Vi fick se ett lerigt festivalområdet samt prova en del av maten som kommer serveras. Dagen avslutades med att festivalens elixirexpert (?!) bjöd på en underbar kopp te innehållandes en blandning av chaikryddor, saffran, cocos- och mandelmjölk. Det kan ha varit det godaste jag någonsin druckit!

På eftermiddagen vid 16-tiden idag är det invigning av festivalen. Inträdet till det eventet är gratis så har du vägarna förbi Ubud och Akasha tycker jag absolut att du ska gå!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.