Erika Mul
Yoga World
YogaÄventyr

Dagen som tillägnades min livmoder

Idag har jag dragit änglakort om min livmoder, gett min livmoder en personlighet (kärleksfull var ordet jag kom på för stunden), sjungit om min livmoder, dansat för min livmoder och mediterat över min livmoder. Jag tror att min relation till min livmoder aldrig igen kommer att vara densamma.

Själva eventet tog plats på Akasha – en av de vackraste platserna jag känner till i Ubud. Det är en villa/restaurang som ligger cirka 20 min med motorcykel norr om Ubud. Det är det lätt att gå vilse där. Det är ett virrvarr av rum, pooler, fontäner och lounger. En perfekt plats att tappa bort sina vänner på och istället bli indragen i nya konversationer och kanske få alldeles nya vänner.

Jag var där för att gå på Feminine Medicine Sundays. Vi var tjugotalet kvinnor som deltog, alla med spridda åldrar och bakgrunder. Dagen började med en härlig yogaklass samt ansiktsyoga. Därefter var det dags för lunch. När alla var klara möttes vi igen, den här gången för att officiellt öppna “cirkeln”. Det finns en kraft i att kunna och våga öppna sig. Att veta att det finns ett systerskap som man alltid kan falla tillbaka på. Det här är den första kvinnocirkel som jag varit på, men inte den sista. För mig var det här ett underbart sätt att kunna möta och stärka varandra på.

cirkel

akasha

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.