Erika Mul
Yoga World
YogaÄventyr

Yellow Flower

Atmosfären i Ubud gör något magiskt för nästan alla. För mig går kärlek via magen och att äta på Yellow Flower är därför en favorit. Maten är vällagad och jag gillar att de serverar både raw food och klassiska risrätter. Vi bestämde oss för att starta vår dag med att gå dit för frukost. Bara att promenera dit är härligt. Snirkliga stigar uppför kullen till restaurangen leder oss förbi risfält, villor och små tempel. Här varken kan eller får några bilar eller motorcyklar köra. Bara det är ett härligt avbrott.

Jag beställde en smoothiebowl som bland annat hade gurkmeja som ingrediens. Gurkmeja förtjänar egentligen ett alldeles eget inlägg för alla sina positiva egenskaper. Det ger bland annat immunförsvaret en rejäl boost. Här på Bali får man gärna i sig sin gurkmeja genom att dricka jamu. Jamu finns att få tag på lite överallt på ön och frågar man lokalbefolkningen finns det nästan inget som jamu inte kan bota.

Yellow Flower är ett sådant ställe dit många går efter yoga på Intuitive flow. Studion ligger bara några meter därifrån. Det är även populärt bland expats som bor i området. När vi kom dit idag var det ganska tomt. Skönt tyckte vi eftersom det innebar massor av lekutrymme för vår dotter 🙂 Jag kan varmt rekommendera Yellow Flower, både för en pre-yoga smoothie men även som matställe.

yellowflower

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.